4 Aralık 2013 Çarşamba

Trafik Sigortası Fiyatları

İstanbulda Trafik Sigortası Fiyatları zorunlutrafiksigortasi.net ile Çok Cazip.


Trafikte bulunan bütün araçların trafik sigortası yaptırmaları ve trafik sigortalarını yaptırmadılarsa trafiğe çıkmamaları gerekmektedir. Trafik sigortası olmayan araçlar görevliler tarafından bağlanır ve araç işletenlerine para cezası kesilir. Trafik sigortası kasko sigortasının aksine zorunlu yaptırılması gereken bir sigorta çeşididir. Trafik sigortasında teminatlar ve limitler Hazine Müsteşarlığı tarafından belirlenmekte ve sigorta şirketlerine tavsiye olarak iletilmektedir. Trafikte sigortası, meydana gelen hasarlı ya da ölümlü kazalarda karşı tarafın ve üçüncü kişilerin hasar bedellerini ödemektedir. Zaten bu yüzden yaptırılması zorunludur. Sizin kendi hasarlarınızı ödemek kasko sigortasının görevidir. Kasko sigortası da bu yüzden isteğe bağlı olarak yapılmaktadır.


Trafik sigortası fiyat uygulamalarında sigorta şirketleri serbest bırakılmışlardır. Bu yüzden araç sahipleri veya işleticileri sigorta yaptırmadan önce farklı şirketlerden fiyat teklifi alarak karar vermektedirler. Bu uygulamayla şirketler arasında müşteri geçişleri olabilmekte ve rekabet olumlu sonuçlar vermektedir. Şirketler müşterilerine taksitle trafik sigortası primlerini ödeme imkânları da sunmaktadır. Hasarsızlık indirimi gibi bazı indirimler de uygulanarak daha az miktarda ödeme yapılması sağlanmaktadır. Trafik sigortası fiyatları aracın modeline, aracın kullanım amacına ve aracın hangi ilde kullanılacağına göre farklı olarak belirlenmektedir.


Trafik sigortası fiyatları özellikle büyük kentlerde kaza riski fazlalığı nedeniyle yüksek olarak belirlenmektedir. İstanbul trafik sigortası fiyatları her yıl değişik miktarlarda olmak üzere bu yıl için özel araçlarda 468 lira ve şirketlerin araçlarında ise 649 lira olarak belirlenmiştir. Sigorta yaptıracaklar şirketlerden sigorta fiyat teklifleri alarak karşılaştırma yaptırmakta ve ona göre karar vermektedirler. Hatta artık bütün sigorta şirketlerinin web sitelerinde fiyat teklifi alma imkânları bulunmaktadır. Şirketlerin web sitelerine girerek istenen bilgileri teklif formuna yazıyor ve sonucu anında öğrenebiliyorsunuz. Böylece zaman kaybetmeden farklı seçenekleri öğrenmiş oluyorsunuz.



Trafik Sigortası Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder