27 Eylül 2013 Cuma

BEREN'İN 'İNTİKAM'I

BEREN’İN ‘İNTİKAM’I


Son yıllarda birçok diziyle adını duyuran Beren Saat, geçtiğimiz yıl yeni bir diziyle karşımıza çıktı. Yağmur Özden karakterini canlandıran ünlü oyuncu yeni dizisinde unutamadığımız Bihter karakterinden farklı bir rolü canlandırıyor. Dizide Yağmur, komşuları tarafından iftiraya uğramış babasının intikamını almaya çalışıyor. Soğukkanlı hareketleriyle göz dolduran güzel oyuncunun yanı sıra, dizi büyük oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.


Dizide ilgi Beren Saat üzerinde gibi görünse bile, oyuncu kadrosunda Zafer Algöz gibi birçok usta isim yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok sinema filminde kendini kanıtlayan Mert Fırat, Emre Arsoy karakteriyle İntikam dizisinin erkek başrolünü canlandırıyor. Nejat İşler’in diziden ayrılması hayranlarını üzmüş olsa da, Rüzgar Denizci karakteriyle diziye giren Yiğit Özşener oyunculuğunu konuşturacağa benziyor. Yeni sezonda annesi hakkında cevaplar arayan Yağmur’un içine girdiği tehlikeyi merak edenler İntikam fragman yazarak bu meraklarını giderebilirler. ABD dizisi Revenge dizisinin yerli uyarlaması olan dizinin yeni sezonu hakkında ipucu edinmek isteyenler kaliteli bir fragman bulabilirler sanıyorum.


Bu dizi gibi, günlük hayatımızın içine girmiş birçok TV programı hakkında daha fazla bilgi edinmek de mümkün görünüyor. Dizi ve TV haberleri ulaşılamayacak kadar uzakta değil. Onlar hakkında yapılan magazin programları dışında, daha kolay ve hızlı bir biçimde internetten aradığımız her şeyi bulabiliyoruz. TV programlarının kendilerinin yanı sıra, tv haberleri almak da ilgimizi çekebiliyor.



BEREN'İN 'İNTİKAM'I

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder