23 Eylül 2013 Pazartesi

Online iş ingilizcesi

onlineisingilizcesi.com Size Yurtdışının Kapılarını Açıyor!


İş İngilizcesi Kitapları konusunda firmamız sizlere 2010 yılından itibaren hizmet vermektedir. Kurumsal olan firmamız sizlere yabancı dil eğitimi konusunda, Türkiye’de geliştirilen ve Amerikalı eğitmenler sayesinde birebir canlı konuşmalar ile eğitimler alabileceksiniz. Bu bakımdan dolayı günlük yaşam stresinden kurtulmak için evinizden rahat bir şekilde eğitim alabilir ve bu konularda gerekli bilgileri edinebilirsiniz. İnternetinizin oldu her yerde skype üzerinde Haftaiçi hergün sabah 06: 00 ile gece 01:00 arası dersler alabilirsiniz. Ayrıca sizler için yapmış olduğumuz özel panel sayesinde 7/24 saat eğitim videolarımızı izleyebilirsiniz.


Gelişen teknolojiler sayesinde videoları ile izlenebilen teknikler ile beraber, ses kaydı mp3 ile de indirebilme şansınız olacaktır. Bu bakımdan dolayı sitemizden tüm e-kitaplara ulaşabileceksiniz. Günlük çalışma prensibimiz sayesinde sizlerde artık 3 ay içerisinde pratik konuşmalara sahip olabileceksiniz. Kurumsal olan firmamız artık İş İngilizcesi Kursları olarak faaliyetlerine devam etmekte ve kaliteli eğitmenlerimiz ile sizlere yardımcı olabilmekteyiz. Bu bakımdan dolayı sitemizden kullanıcı yorumlarına bakabilir ve dilerseniz aklınızda takılan sorulara bizlere ulaşabilirsiniz. İngilizce Kurs eğitimlerimizi yaparken bizlere sitemiz üzerinden başvurular yapabilir veya iletişim adresinden bize telefon numaranızı bırak bizlerin aramasını sağlayabilirsiniz. Online eğitimlerimiz sayesinde artık sizlerde ingilizce öğrenme konusunda bir adım önde olabileceksiniz. Özellikle iş adamları, çalışanlar haricinde, öğrenciler, ev hanımlarına da yönelik derslerde vermekteyiz. Bu bakımdan dolayı tek bir çatı altından toplamakla beraber ofisimize gelerekte bizleri ziyaret edebilirsiniz.




Diğer firmalar ile yapmış olduğumuz görüşmelerde onlineisingilizcesi.com sitemize ekleme fırsatını verdiklerini için teşekkür ederiz. Ayrıca iş başvuru görüşmelerinden referans bölümlerine bizleri yazarak bu konu hakkında gerekli bilgileri bizlerden de alabilirler. Bu sayede yabancı dil ingilizce eğitimlerinde bizleri gösterdiğinizde bir adım önde olma şansını yakalayabileceksiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.



Online iş ingilizcesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder